Uw nieuwe online adressen programma

Programma voor het beheren van klantgegevens




Het Adressen Beheer Systeem is een programma om online adressen te beheren. Zo kunt u adressen van klanten, contacten en leveranciers centraal onderbrengen en samen met uw collega's bewerken. Ons adressen programma helpt u door slim gegevens aan te vullen en ontbrekende gegevens uit te lichten, waardoor u effectiever kan werken.

Bekijk de prijzen en probeer het een maand gratis!
Vraag een demo aan!

Online adressen programma

Het Adressen Beheer Systeem werkt in de cloud. Dat betekent dat het adressen programma niet op uw eigen PC draait, maar in ons datacenter. Bereikbaar via uw webbrowser. Zo kunt u onafhankelijk van waar u bent of met welk apparaat u werkt, altijd bij de adressen van uw klanten. Het adressen programma is ontworpen om van laptop tot smartphone goed en intuïtief te werken.

In ons datacenter profiteert u mee van alle voordelen die het web bied. Wij zorgen dat u altijd op de laatste versie van de software werkt, dat uw data in de backup meekomt en dat het systeem altijd beschikbaar is. Hierbij geven wij een uptime garantie van 99,9%.



Automatisch aanvullen

U kunt uw klanten en relaties effectiever benaderen als u een zo compleet mogelijk adressenbestand heeft. Vaak is dit een hoop werk. Daarom denkt ons adres programma zo veel mogelijk met u mee en vult het ontbrekende gegevens aan waar mogelijk. Zo worden adresgegevens aangevuld en gecontroleerd op juistheid, telefoonnummers worden gecontroleerd op geldigheid en er worden suggesties gegeven op schrijfwijze.

Ook kunt u eigen regels opstellen waar velden aan moeten voldoen, zoals minimale en maximale lengtes en e-mail formaten. Zo helpen we u effectiever te werken.

Op maat voor uw wensen

U kunt in het adressen programma altijd de data kwijt die voor uw bedrijf belangrijk is. Door uw eigen extra velden aan te maken en adressen aan categorie├źn te koppelen past het Adressen Beheer Systeem als gegoten. Vervolgens kunt u uitgebreid zoeken op de data die voor uw organisatie belangrijk is en deze slimme filters opslaan. Ook krijgt u statistieken over de informatie in het adressen programma zodat u direct kunt zien welke gegevens compleet zijn en welke ontbreken.

Mocht u meer willen, dan is er altijd de mogelijk tot maatwerk. Daarnaast bieden wij gratis een API koppeling met het adressen programma aan zodat uw organisatie zelf ook aanvullende functies kan programmeren.


Dit zeggen onze klanten over het Adressen Beheer Systeem


Het Adressen Beheer Systeem kan u helpen met het efficient maken en beheren van uw contactenbestand. Met slimme suggesties en uitgebreide zoekfilters haalt u de maximale waarde uit uw klantendatabase. Vraag een demo aan!