Automatisch adresgegevens aanvullen

Compleet maken van contactgegevens

Het Adressen Beheer Systeem vult automatisch, waar nodig, de missende gegevens bij uw contacten aan. Automatisch postcodes opzoeken en gebruiken aan de hand van een straatnaam en huisnummer? Of andersom, aan de hand van de postcode en huisnummer de overige gegevens aanvullen?

Met de aanvulling in uw contactendatabase worden uw gegevens zo volledig mogelijk gemaakt. Wanneer de postcode en straatnaam niet kloppen biedt het Adressen Beheer Systeem een correctie aan, en als een huisnummer ontbreekt wordt u hiervoor gewaarschuwd. Handig wanneer uw klantbeheer software met u meedenkt!

Screenshot van het automatisch aanvullen in het Adressen Beheer Systeem

Ontdubbelen van adresgegevens

Het kan natuurlijk gebeuren dat een adres dubbel in uw contactenlijst staat, of dat een contactpersoon niet meer relevant is en iemand anders zijn functie overneemt. Om dubbele vermeldingen op te sporen heeft het Adressen Beheer Systeem een ontdubbelfunctie. Aan de hand van dubbele postcode/huisnummer, voornaam/achternaam of e-mailadres vindt u dubbele vermeldingen en voegt u ze eenvoudig samen tot een nieuw contactpersoon.

Hiermee houdt u uw adressenbestand schoon, overzichtelijk en valt er makkelijk in te zoeken, zelfs bij grote hoeveelheden adressen en veel gebruikers. Gecombineerd met de uigebreide statistieken in het Adressen Beheer Systeem heeft u een krachtige tool om uw contacten mee te bereiken.

Internationale gegevens

Naast Nederlandse adresgegevens aanvullen helpt het Adressen Beheer Systeem ook bij het verbeteren en volledig maken van internationale adressen.

Adressen uit de Verenigde Staten, China of de rest van de wereld. De kans is groot dat wij suggesties kunnen doen over de juiste spelling en gegevens als provincies of staten kunnen aanvullen.

Telefoonnummers en e-mail

Voor telefoonnummers doen wij suggesties voor een standaard formaat, inclusief internationaal kiesnummer, zodat deze bij al uw contacten uniform ingevuld staat. Ook controleren we de juistheid van het nummer, zoals aantal getallen en geldige regiocode.

Voor e-mailadressen controleren wij automatisch of het opgegeven e-mailadres ook daadwerkelijk e-mail kan ontvangen en geven suggesties voor het verbeteren van vaak gemaakte spelfouten.

Dit zeggen onze klanten over het Adressen Beheer Systeem