Informatie over contactbeheer in de cloud

Wat betekent dat? Cloud?

Wij bieden het Adressen Beheer Systeem aan als clouddienst. Dit betekent simpelweg dat wij alle technische verantwoordelijkheid nemen voor het product en dat u niets op uw eigen systeem hoeft te installeren. U heeft zo geen kosten aan onderhoud, technisch personeel en hardware.

Wij geven de hoogste prioriteit aan een goede dienstverlening en continue beschikbaarheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt rekenen op onze service. En u houdt zo meer tijd over voor het effectief inzetten van de contactendatabase in uw organisatie.

Altijd en overal bereikbaar

Omdat de webappplicatie via het internet bereikbaar is en in alle moderne browsers werkt, kunt u overal ter wereld gebruik maken van uw adresgegevens. Ook op mobiel, tablet en uw laptop werkt het Adressen Beheer Systeem uitstekend. Speciale software installeren is niet nodig.

Op deze manier kunnen u en uw medewerkers ook onderweg gemakkelijk uitgebreide informatie opzoeken en bewerken over uw relaties, wat uw adressenbestand des te waardevoller maakt. En al uw medewerkers beschikken altijd over actuele informatie.

Ontworpen voor mobiele apparaten

Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken is het Adressen Beheer Systeem uitstekend bruikbaar op desktops, laptops, tablets en smartphones. Wanneer het scherm minder ruimte biedt past het Adressen Beheer Systeem zich aan om de informatie die u zoekt op een compactere manier te laten zien en minder belangrijke opties te verstoppen.

Daardoor zijn zelfs op uw telefoon de belangrijke features als het inzien van contactgegevens, het snel zoeken op naam of adres en het toevoegen van opmerkingen bij uw relaties goed te gebruiken en neemt u de volledige kracht van het Adressen Beheer Systeem mee met uw telefoon in uw broekzak.

Screenshot van het responsive menu in het Adressen Beheer Systeem

Dagelijkse backups

Uiteraard maken wij dagelijks een volledige backup van alle gegevens die u invoert in het het Adressen Beheer Systeem. U hoeft hier zelf niets voor te regelen.

Dit gecombineerd met automatische updates aan uw systeem, zodat u altijd gebruik kunt maken van de allernieuwste features, zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem.

Verder is de verbinding met de cloud applicatie beveiligd met een SSL-verbinding zodat uw vertrouwelijke en waardevolle contactgegevens niet voor anderen op het internet te zien zijn.

Alle gegevens worden in Nederland verwerkt en opgeslagen op eigen servers, welke alleen door gekwalificeerde medewerkers worden onderhouden. Op deze manier voldoet u aan alle landelijke en Europese privacybepalingen.

Dit zeggen onze klanten over het Adressen Beheer Systeem