Intuïtieve gebruikersinterface

Uitgebreid getest

De webapplicatie voor het beheren van zakelijke contacten heeft een intuïtieve gebruikersinterface voor zowel desktops, laptops, tablets als mobiele telefoons. Deze interface en de workflow voor het werken met het Adressen Beheer Systeem zijn uitgebreid getest op leerbaarheid, vanzelfsprekendheid en snelheid.

Omdat het essentieel is om zo goed mogelijk met het pakket te kunnen werken hebben we veel aandacht besteed aan het testen met echte gebruikers. Hierdoor kunt u meteen aan de slag. Mocht u er onverhoopt toch niet uitkomt, dan is er altijd nog de uitgebreide gebruikershandleiding.

Screenshot van de gebruikersinterface in het Adressen Beheer Systeem

Uw feedback is belangrijk

Het is onze hoogste prioriteit om een product te maken waar u graag mee werkt, en goede resultaten mee haalt. Met een team van gemotiveerde ontwikkelaars implementeren wij constant nieuwe features en realiseren we regelmatig verbeteringen. Daarbij nemen wij de mening van onze klanten uiterst serieus.

Wij stellen uw feedback erg op prijs en proberen alle goede ideeen zo snel mogelijk in het product te krijgen, zodat deze zo snel mogelijk voordelen voor uw bedrijf opleveren.

U kunt feedback geven via het ingebouwde contactformulier, en met de allerbeste ideeën kunt u natuurlijk altijd even bellen!

Dit zeggen onze klanten over het Adressen Beheer Systeem