Uitgebreide statistieken

Ontbrekende contactgegevens inzien

Het Adressen Beheer Systeem geeft u live inzicht in de gezondheid van uw adressenbestand. U kunt precies zien welke gegevens nog bij uw contacten missen om optimaal gebruik te kunnen maken van uw relaties. De duidelijke en overzichtelijke statistieken houden u op de hoogte welke informatie nog verzameld moet worden.

Wanneer u merkt dat iemand adresgegevens onvolledig zijn kunt u dit handmatig aanpassen, of zelfs automatisch laten aanvullen. Hoe vollediger uw gegevens, des te beter u een relatie kunt benaderen.

Screenshot van de uitgebreide statistieken in het Adressen Beheer Systeem

Data driven decisions

De statistieken van uw contactendatabase helpen om inzicht te krijgen bij het nemen van beslissingen voor uw bedrijf. Met behulp van een goede categorisatie van contacten en bedrijven kunt u precies zien waar een groot deel van uw markt zit, of welke segmenten matig vertegenwoordigd zijn.

Met het Adressen Beheer Systeem krijgt u het inzicht om slimmere beslissingen te nemen en gerichter te investeren op de plekken waar dit het meest nodig is, of juist te zien waar de kracht van uw bedrijf ligt.

U kunt ook uw medewerkers effectief mee laten werken om de kwaliteit van uw adressenbestand te verbeteren, door incomplete gegevens aan te vullen en beter in te delen in segmenten.

Dit zeggen onze klanten over het Adressen Beheer Systeem